Desmantellada una plantació de marihuana indoor al Prat

Els Mossos d’Esquadra i Policia Local van detenir l’home responsable de la plantació  i van comissar un total de 350 plantes i 1.200 esqueixos de marihuana valorada en més de 200.000 euros

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Prat de Llobregat conjuntament amb la Policia Local del Prat de Llobregat van detenir, el dijous 28 de maig, un home, de 52 anys i veí del municipi, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues i d’un delicte de defraudació de fluid elèctric.

200603 NdP 061 RPMS F2 Mossos dEsquadra

La investigació es va iniciar el mes de març quan els agents van tenir coneixement d’una presumpta plantació de marihuana en un domicili del municipi del Prat de Llobregat.v Gràcies a les investigacions dutes a terme entre tots dos cossos policials, en un equip conjunt, es va aconseguir determinar que efectivament hi havia una plantació de marihuana, de tipus indoor, en el domicili investigat.

Finalment, el 28 de maig, la intervenció policial, tutelada pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 en funcions de guàrdia, va permetre comissar un total de 350 plantes de marihuana, distribuïdes en quatre cambres de la finca, i 1.200 esquetxos en un petit laboratori en la part superior, a més de nombrós material destinat al conreu d’aquest tipus de substància. Els investigadors calculen que la plantació tindria un valor de 218.000 euros en el mercat il·lícit.

200603 NdP 061 RPMS F3 Mossos dEsquadra

Finalment, els agents van detenir un home per la seva vinculació amb la plantació de marihuana localitzada en el seu domicili. Així mateix, tècnics de la companyia elèctrica van detectar que la llum estaria punxada i que l’import de l’energia defraudada arribaria a uns 54.000 euros, motiu pel qual també va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de defraudació elèctrica.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix