Esvoranc a la calçada de la carretera BV-2002 a Sant Boi de Llobregat

Imprimeix

La Diputació i la Policia Local han tallat el pas de vehicles per mitja rotonda i el van senyalitzar per la part no afectada amb un pas alternatiu semaforitzat

Tècnics de la Diputació de Barcelona treballen en les obres per acondicionar la carretera BV-2002 després que el passat divendres, al vespre, es produís un esvoranc a la calçada de la rotonda de connexió entre aquesta carretera BV-2002 i el vial d'accés a Sant Boi de Llobregat. Immediatament tècnics de la Diputació i guàrdia urbana municipal van procedir a tallar el pas de vehicles per mitja rotonda i el van senyalitzar per la part no afectada amb un pas alternatiu semaforitzat.

Ahir dissabte, es va anul·lar la semaforització, a l'eixamplar-se el desviament de trànsit inicial, permetent-se la circulació de vehicles, en els dos sentits de la marxa.

Esvoranc

Un cop reduït el cabal d'aigua del canal, tècnics de la Diputació van inspeccionar l'interior del tub i van programar l'inici dels treballs que permetran concretar en els pròxims dies el tipus de reparació i la seva temporalitat.

Tanmateix, tècnics de la corporació i tècnics municipals estudiaran la senyalització informativa que caldrà col·locar els propers dies per reduir el trànsit de vehicles en aquest punt de la xarxa viària.

Redacció / Fotos: Diputació de Barcelona