Un ferit en una baralla al carrer Major de Molins de Rei

L’home ha rebut un cop al cap després d’enfrontar-se amb quatre individus amb un pal i un objecte metàl·lic

Segons fonts policials, un home ha resultat ferit amb un cop al cap a conseqüència d’una baralla al carrer Major de Molins de Rei. Uns fets que no són nous, ja que es donen habitualment en una zona on tres edificis estan ocupats.

batusa molins de rei

Els fets han passat quan quatre persones s’han apropat a un dels immobles ocupats amb un pal i un objecte metàl·lic i allà han ferit un dels ocupants de l’edifici. La intervenció de diverses patrulles de Mossos d’Esquadra ha evitat que la situació fos encara més greu. En veure els agents, els quatre individus han fugit ràpidament del lloc. Mentrestant, la persona ferida ha estat traslladada a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí amb una ambulància del SEM. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació dels fets.

Captura de pantalla 2020 05 12 a las 22.42.20

Comunicat de l’Ajuntament

Davant dels fets ocorreguts ahir al carrer Major de Molins de Rei, l’Ajuntament vol manifestar el següent:

  1. Preocupació davant les imatges difoses mitjançant les xarxes socials.
  2. La condemna, rotunda, dels fets. Denunciar i condemnar la lamentable situació viscuda al centre de la vila.
  3. Garantir el màxim suport als veïns, veïnes i comerciants de la zona. De manera inequívoca, cal continuar treballant i defensant la seguretat ciutadana a Molins de Rei.
  4. Destacar la cooperació existent entre les diferents forces de seguretat i, alhora, constatar la ràpida intervenció i implicació dels cossos de seguretat de què formen part els Mossos d’Esquadra i la nostra policia local.
  5. Avui, hi ha, permanentment, una patrulla mixta de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana a la zona.
  6. Engegar el servei de reforç de vigilància policial per garantir la seguretat i tranquil·litat de veïns i veïnes.
  7. Finalment, informar que les ocupacions del carrer Major de la vila estan en tràmits judicials i pendents de sentència de desallotjament.

Redacció / Fotos: Particulars

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix