Detingut un home per diversos robatoris a Esplugues i l'Hospitalet

Imprimeix

L'arrestat, veí del municipi baixllobregatí i multireincident, trencava les finestres o forçava les persianes fent ús d'un gat hidràulic

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de les comissaries d'Esplugues de Llobregat i l'Hospitalet de Llobregat van detenir el passat dijous, 7 de maig, un home, de 37 anys i veí d'Esplugues de Llobregat, com a presumpte autor de quatre robatoris amb força a establiments i locals d'ambdues ciutats.

La investigació es va iniciar durant el mes d'abril quan es van produir quatre robatoris amb força, tres a Esplugues de Llobregat i un a l'Hospitalet de Llobregat, de similars característiques. En el cas del municipi del Baix Llobregat van robar en dos establiments de restauració i una parada d'un mercat municipal. En aquests casos, el lladre va forçar les persianes o finestres dels establiments i, un cop dins, va sostreure diferents objectes. A l'Hospitalet de Llobregat va robar en un centre social d'una fundació, d'on va sostreure equips informàtics.

EXRnF4xXsAARECF

Gràcies a les gestions d'investigació, els agents van aconseguir identificar el presumpte autor dels quatre casos investigats. Cal esmentar que la persona investigada, amb dotze antecedents de la mateixa tipologia delictiva, havia estat detingut també recentment durant el període de confinament. Finalment els agents van aconseguir localitzar-lo i detenir-lo a Esplugues de Llobregat. L'arrestat va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia d'Esplugues de Llobregat, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)