Detenen un home al peatge de Martorell amb 37 quilos de marihuana

Es va identificar com a lampista davant dels Mossos d’Esquadra quan el van aturar en un control policial rutinari

Els Mossos d’Esquadra van detenir a l’AP-7 (peatge de Martorell) un home, de 42 anys i veí de Barberà del Vallès, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública per transportar 31 paquets de marihuana (37 quilos de cabdells).

Marihuana ARRO Martorell

Els fets van tenir lloc diumenge passat 26 d’abril quan agents dels ARRO van aturar una furgoneta de lloguer al peatge de Martorell de l'AP-7 per una comprovació policial rutinària. L’home que conduïa el vehicle es va identificar com a lampista. Quan els agents es van decidir inspeccionar la càrrega que transportava, a més de material de lampisteria van observar diverses capses de cartó on van descobrir 31 paquets amb 37 quilos de cabdells de marihuana.  

L’home, amb cinc antecedents delictius, va ser detingut i passarà avui a disposició judicial.

Redacció / Fotos: Mossos d‘Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix