Detenen tres homes per robatoris a comerços d'Esplugues i Sant Just

Imprimeix

Els detinguts van ser enxampats in fraganti en dos dels tres robatoris i el jutge va decretar una ordre de prohibició d’entrada als municipis baixllobregatins a dos d'ells

Els Mossos d’Esquadra van detenir entre els dies 10 i 11 d’abril tres homes, de 33, 34 i 37  anys, de nacionalitat espanyola, senegalesa i marroquina, veïns de Barcelona, Hospitalet de Llobregat i Esplugues de Llobregat, respectivament, com a presumptes autors de tres delictes de robatori amb força en establiments d’alimentació del Baix Llobregat.

download robatorisss

El primer dels fets va ocórrer al voltant de les 23 hores del passat 9 d’abril, quan els agents van ser advertits que s’havia produït un robatori en un establiment d’alimentació ubicat al carrer Raval de la Creu de Sant Just Desvern. Un cop personats al lloc dels fets, els policies van ser informats per diversos testimonis que els autors eren dos homes que havien fugit portant motxilles amb els objectes sostrets, principalment ampolles de begudes alcohòliques.

Mercat de Can Vidalet

Aproximadament dues hores més tard, al voltant de la 1 de la matinada del dia 10, els agents van ser alertats per una veïna informant del que semblava un robatori a l’interior del Mercat Municipal de Can Vidalet d’Esplugues de Llobregat.

images robatorisss

Donada la possibilitat que els autors del robatori encara es trobessin al lloc dels fets, els Mossos d’Esquadra, amb el suport d’agents de la Policia a Local d’Esplugues de Llobregat, van bloquejar les sortides del Mercat i van detenir in fraganti dos homes que encara es trobaven a l’interior del recinte. La descripció física dels dos detinguts i la localització de les dues motxilles plenes d’ampolles de begudes alcohòliques va permetre als policies relacionar-los amb el robatori anterior a Sant Just Desvern. El mateix dia 10 els dos detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia d’Esplugues de Llobregat i van quedar en llibertat amb càrrecs.

A Cornellà

Posteriorment, la matinada del dia 11 d’abril, en el transcurs d’un patrullatge d’agents dels Mossos d’Esquadra, tres homes van ser sorpresos in fraganti quan sortien d’un establiment d’alimentació ubicat a la carretera de Cornellà d’Esplugues de Llobregat on havien realitzat un robatori amb força. Els agents van reconèixer dos d’ells, com els detinguts en els robatoris dels dies  9 i 10 d’abril. Un dels homes reconeguts pels agents va fugir sense que pogués ser interceptat, mentre els altres dos van quedar detinguts. En aquest robatori també van ser localitzades diverses ampolles de begudes alcohòliques que els lladres havien preparat per emportar-se-les.

Els dos detinguts en aquest últim robatori van passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia d’Esplugues de Llobregat i van quedar en llibertat amb càrrecs, essent decretada també una ordre de prohibició d’entrada en els municipis d’Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern, per a tos dos.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra