Rescatat un home després d’ensorrar-se la façana d’una casa a Sant Just

Imprimeix

Els Bombers de la Generalitat han trigat més de cinc hores per treure’l i l'han evacuat a l'Hospital de Bellvitge

Com ha avançat aquesta tarda la nostra publicació digital, els Bombers de la Generalitat han hagut d’activar un total de catorze dotacions per treballar en un ensorrament de la façana d’una casa antiga situada a la carretera Reial de Sant Just Desvern on s’estava fent obres de reforma a l’interior de la finca. A conseqüència de la cessió de part de la façana un home, de 56 anys, va quedar malferit. L’avís es va fer a les 14.45 hores. Al lloc dels fets es van traslladar també la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.

EVqTmEIXsAgPEoz

EVpedqWVAAETkTc 1

Segons fonts de Bombers de la Generalitat, l’operari va quedar atrapat cintura en avall entre la runa i els efectius de bombers van estar treballant més de cinc hores, ja que el terreny era inestable. Finalment, el van poder trobar amb vida i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques el va evacuar a l’Hospital de Bellvitge en estat menys greu, segons el SEM.

EVpsLzKUcAMtdIx

Construint pisos

L’Ajuntament de Sant Just Desvern ha confirmat que al solar s’estaven construint pisos i els propietaris volien conservar la façana pels seus elements arquitectònics de valor patrimonial. Les obres es van iniciar fa uns dos mesos i van quedar suspeses després del decret de l’Estat d’Alarma. Ahir dimarts s’havien reprès les obres.

EVpyZ 3UwAAPabt

Redacció / Fotos: Bombers Generalitat-Aj. Sant Just Desvern-Rubén Cabús