Detenen un vicentí per robatori a tres supermercats i una benzinera

Imprimeix

L’autor, que ha ofert resistència en el moment de la seva detenció causant ferides lleus a dos Mossos d’Esquadra, utilitzava una mascareta per assaltar a punta de navalla

Els Mossos d'Esquadra de les comissaries de Rubí i de Sant Vicenç dels Horts han detingut un home, veí de Sant Vicenç dels Horts de 45 anys, com a presumpte autor de quatre robatoris amb violència i intimidació a establiments comercials de Rubí, a més d’un robatori o furt d’ús de vehicle al municipi baixllobregatí, danys, conducció temerària i atemptat contra els agents de l’autoritat.

Els fets han succeït aquest matí, quan els agents han tingut coneixement de diversos robatoris amb arma blanca a establiments comercials del municipi de Rubí. L’atracador, que utilitzava una mascareta per no aixecar sospites, havia amenaçat els treballadors dels establiments, i ha arribat a punxar el braç d’un d’ells amb una navalla, tot i que sense ferir-lo. En tots els casos s’ha endut la receptació. Immediatament, i gràcies a la informació facilitada pels testimonis, les dotacions policials del municipi han iniciat una recerca del presumpte autor que havia fugit amb un vehicle del lloc. Els agents han comprovat que el cotxe havia estat sostret a Sant Vicenç dels Horts durant el dia d’avui.

swge0radqtgjqwfvspwh

Finalment, dotacions de les comissaries de Sant Vicenç dels Horts i de Rubí han aconseguit aturar el vehicle, que conduïa d’una forma temerària,  i detenir el presumpte autor dels fets, que s’ha resistit activament a la detenció i ha ferit lleument dos agents, a Sant Feliu de Llobregat. L’arrestat, amb tretze antecedents de la mateixa tipologia delictiva, passarà a disposició judicial durant les properes hores.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (Arxiu)