Tornen els actes vandàlics al Prat de Llobregat

Imprimeix

Dos vehicles de Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi que ha cremat quatre cotxes i una motocicleta

Els incidents presumptament provocats que afecten cotxes i motocicletes estacionats al carrer públic no s’aturen al Prat de Llobregat. Aquesta matinada s’ha produït un espectacular incendi a la cruïlla entre el carrer Tarragona i carrer Palamós -Jardins de la Pau- del municipi baixllobregatí, on s’han vist afectats pel foc quatre cotxes i una motocicleta estacionats en bateria al carrer. Tots cremats completament. A més, i segons Bombers de la Generalitat, altres tres cotxes s’han vist afectats per l’incendi. L’avís s’ha fet al voltant de les tres de la matinada i s’ha hagut d’activar un total de dues dotacions de bombers. Mitja hora després s’ha pogut apagar el foc.

incendi cotxes prat 2

incendi cotxes prat 3

incendi cotxes prat 4

No és el primer cas d’aquesta mena que es produeix a la ciutat baixllobregatina. L'Ajuntament del Prat, que no acaba de trobar una solució a aquests actes vandàlics, ha posat en mans de la policia la investigació per esbrinar el presumpte autor o autors d'aquests fets violents.

Redacció / Fotos: Héctor Cruz-Félix Chacón-JM Aguilar