Detinguts dos joves per danyar intencionadament dotze vehicles a Olesa

Imprimeix

La gran majoria dels danys, produïts en una zona molt concreta de la població, es van fer amb el llançament de pedres als vidres dels vehicles

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dimarts 3 de març dos joves menors d'edat, veïns d'Olesa de Montserrat, com a presumptes autors d'un delicte de danys a dotze vehicles.

oelsa cotxes

La investigació es va iniciar el mes de desembre de 2019 quan els investigadors van tenir coneixement de diversos danys a vehicles, estacionats a la via pública, al municipi d'Olesa de Montserrat.  Els agents van corroborar que la gran majoria dels danys, produïts entre el mes de desembre de 2019 i el mes de març en una zona molt concreta de la població baixllobregatina, consistien en el trencament dels parabrises posteriors dels vehicles mitjançant el llançament de pedres. Gràcies a les gestions d'investigació els agents van aconseguir identificar els autors dels fets, dos joves menors d'edat i veïns del municipi. Finalment els agents els van detenir el 3 de març com a presumptes autors d'un delicte de danys a dotze vehicles.

La Fiscalia de Menors va ordenar deixar sense efecte la detenció i els dos nois estan a l'espera de la seva citació. La investigació continua oberta i no es descarta la imputació de nous fets delictius i la participació d'altres menors d'edat del municipi.

Redacció / Fotos: Arxiu