Denunciat un home que abocava sense control neumàtics a Sant Boi

Imprimeix

Les sancions econòmiques administratives contemplades per una gestió inadequada de residus van dels 1000 a 10.000 euros de sanció

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un veí de Barcelona, de 35 anys i de nacionalitat marroquina, per abocaments descontrolats de neumàtics a l'aparcament d'un centre comercial de Sant Boi de Llobregat.

200302 NdP 026 F2 Mossos dEsquadra

A finals del mes de gener passat, la Unitat de Medi Ambient va tenir coneixement de l'abocament fora control dels neumàtics, sempre de nit i amb una freqüència quasi diària, i amb aquesta informació els agents van dissenyar un operatiu destinat a identificar els autors de l'abocament. Fruit d'aquest operatiu policial es va identificar el presumpte autor de l'abocament descontrolat, motiu pel qual se'l va denunciar. A continuació, l'URMA va continuar les indagacions relatives a l'origen d'aquests pneumàtics fora d'ús, fins a localitzar un taller de reparació de vehicles ubicat a Barcelona que era on el finalment denunciat carregava els neumàtics. L'empresa ha estat expedientada per gestió irregular de residus, ja que aquests neumàtics s'haurien d'haver portat a un gestor de residus autoritzat.

200302 NdP 026 F3 Mossos dEsquadra

El taller s'enfronta ara a sancions d'entre 1.000 i 10.000 euros. Des del cos de Mossos d'Esquadra recorden que l'acumulació incontrolada de neumàtics pot comportar una greu afectació al medi ambient en cas d'incendi.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra