Baralla multitudinària a ganivetades en una nau de Sant Joan Despí

El balanç va ser de tres ferits per arma blanca, dos d’ells ingressats a l’UCI

Una nau ubicada al carrer Gran Capitán de Sant Joan Despí va ser escenari, ahir dijous al vespre, d’una baralla multitudinària a ganivetades. El balanç va ser de tres ferits, dos d’ells van ser traslladats d’urgència a un centre hospitalari amb ambulància. No es pateix per a la seva vida. El tercer també va ser a conseqüència d’arma blanca i té pronòstic lleu.

Segons a pogut saber La Premsa del Baix per fonts policials, la baralla es va iniciar al voltant de les vuit del vespre entre persones d’origen marroquí que habitualment resideixen en aquesta nau del barri de Les Planes. L’enfrontament va estar marcat per una forta violència i es van utilitzar armes blanques de grans dimensions.

498599262 20151124190011 104 kAQE 911x683MundoDeportivo Web Portada

Els Mossos d’Esquadra van desplegar unitats d’ordre públic (ARRO) que estaven fent servei a l’RCDE Stradium amb motiu del partit dels divuitens de final de l’Europa League entre l’Espanyol i el Wolverhampton. Els efectius policials van poder aturar la baralla.

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant els fets per aclarir el motiu de la baralla ii el grau d’implicació dels tres detinguts. No és el primer cop que aquest grup de persones s'enfronten i generen inseguretat a la zona.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix