Presó per a un jove per robar dos mòbils als ferrocarrils

Imprimeix

El jove amb l'ajut d'un altre es va apropiar dels terminals de telefonia de dos passatges que feien el trajecte de Manresa a Barcelona (entre Olesa de Montserrat i Martorell)

Els Mossos d’Esquadra van detenir un home de nacionalitat marroquina, de 23 anys i veí de Manresa, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte de furt.

La investigació es va iniciar a finals del mes d’octubre, quan els investigadors van tenir coneixement d’un robatori amb violència i un furt, en un vagó de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, mentre realitzava el trajecte de Manresa a Barcelona, concretament entre els municipis d’Olesa de Montserrat i Martorell.

Captura de pantalla 2020 02 28 a las 12.22.00

Els investigadors van comprovar que en un dels fets, els autors van sostreure amb violència a la víctima un telèfon mòbil, inclús van arribar a donar-li un cop de peu que el va fer fora del comboi. Amb pocs minuts de diferència també van furtar al descuit un segon mòbil a una l’altra víctima. Gràcies a les gestions d’investigació i a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat del mitjà de transport, els agents van aconseguir identificar a dos dels autors dels fets.

Captura de pantalla 2020 02 28 a las 12.22.35

Finalment, el 18 de febrer, els investigadors es van desplaçar al municipi de Manresa on van detenir un dels presumptes autors. La segona persona investigada es trobava ingressada en un centre penitenciari per a joves. L’arrestat, amb 22 antecedents policials, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Manresa que va decretar el seu ingrés a presó.

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra