Dos detinguts pel robatori de bateries de camions a Sant Andreu

La intervenció es va realitzar de forma conjunta entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca i els Mossos d’Esquadra han detingut a dues persones acusades de robar bateries de camions que estaven estacionats al polígon industrial del municipi baixllobregatí. Les detencions s’han produït aquesta setmana arran de la trucada d’una persona acusant el seu company de maltractaments a la zona industrial.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets la dona va negar l’acusació però durant l’escorcoll del vehicle els policies van trobar bateries de camions als portaequipatges. La patrulla va detectar diversos camions estacionats al polígon als quals se’ls havien sostret les bateries i va procedir a detenir a aquestes dues persones acusades de robatori.

101215 Campanya comerç segur Nadal 2015 001 copia

Durant els darrers mesos s’ha incrementat el nombre de robatoris de bateries de camions a zones industrials de la ciutat de la mateixa manera que passa a altres municipis. El preu del material de plom ha provocat aquest increment de robatoris. Aquest és un dels principals components de les bateries que, en el cas del camions, acostumen a estar a l’exterior de la cabina, un fet que facilita el robatori.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Andreu de la Barca

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix