Apallissen un home empresonat al Centre Penitenciari Brians 1

L'intern compartia mòdul amb els dos agressors que van ser aïllats posteriorment

Un home, que està en presó preventiva per l'assassinat d'una nena de tretze anys a Vilanova i la Geltrú, va ser apallissat ahir dimarts a la tarda per dos interns al patí de la presó de Brians 1 de Sant Esteve Sesrovires. Els dos interns, amb els quals compartia mòdul, li van propinar diversos cops de peu al cap i li van fer saltar diverses dents. L'home va ser traslladat a l'Hospital Penitenciari de Terrassa, on se li van fer diverses proves. Pel que fa als dos agressors, van ser aïllats de la resta del mòdul i la presó estudia mesures disciplinàries.

Centre Penitenciari Brians 1 Sant Esteve Sesrovires

L'intern està en presó preventiva des del juny del 2018, quan la jutgessa de Vilanova i la Geltrú que instrueix el cas en va ordenar l'ingrés acusat de la detenció il·legal, agressió sexual i assassinat de la menor. L'home va reconèixer el crim però va al·legar haver matat la nena sense ser-ne conscient a causa del consum de drogues.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix