Agredits 4 policies fora de servei a l'exterior d'un local d'oci al Prat

Un dels agents es troba ingressat a l'hospital a causa de les lesions que va patir i hi ha tres persones detingudes

Els Mossos d’Esquadra van detenir tres persones per haver agredit quatre agents de diversos cossos policials (dos Guàrdies Urbans de L'Hospitalet i dos Mossos d’Esquadra). Els fets van tenir lloc diumenge 9 de febrer al voltant de dos quarts de cinc de la matinada a l'exterior d'un local d'oci del Prat de Llobregat.

Captura de pantalla 2020 02 11 a las 14.31.33

Per causes que encara es desconeixen els tres arrestats haurien colpejat els policies que es trobaven fora de servei i haurien intentat escapar en cotxe. Diverses dotacions dels Mossos van desplaçar-se fins al lloc dels fets i després d'una persecució van aturar i detenir els fugitius al mateix terme municipal del Prat. Als arrestats se'ls imputa un delicte d'atemptat contra l'autoritat, un de conducció temerària i un de lesions.

Un dels agents que va resultar ferit es troba ingressat en un centre hospitalari a causa de les lesions que va patir. S'ha obert una investigació per esclarir els fets. El Sindicat de Mossos d'Esquadra ha emès un comunicat en què ha traslladat el seu suport envers els policies.

Redacció / Fotos: Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix