Denunciat el cap de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei

Imprimeix

Segons el digital vozpópuli.com va assetjar dos agents per ser constitucionalistes

Segons una notícia publicada a vozpópuli.com, el cap de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei ha estat denunciat per assetjar a dos agents per ser constitucionalistes. Segons la demanda, es va inventar una presumpta trama d’espionatge a militants de la CUP per a suspendre els policies d’ocupació i sou.

El diari digital explica que l’informe és una successió de captures de pantalla de pàgines de Facebook pertanyent a una sèrie de veïns que simpatitzen amb l’independentisme fets pel cap de la policia des del seu propi perfil a la xarxa social.

Agentes Guardia Urbana Molins Rei 1325877471 14696257 1020x574

Precisament, el cap de la policia ja va ser denunciat pel sindicat CSIF per utilitzar la base de dades que comparteixen els policies locals de Catalunya i els Mossos d’Esquadra (NIP) per a vendre cotxes de segona mà a Wallapop.

Vozpópuli.com informa que, almenys un dels agents assetjats, ha iniciat diversos procediments judicials i denúncies administratives  per persecució ideològica. Tanmateix, l’informe no tindria validesa jurídica perquè el cap de la policia no estava desenvolupant les seves funcions en el moment que va redactar-lo (estava de baixa laboral). A més, estant de baixa tampoc podia sol·licitar als Mossos d'Esquadra que li elaboressin i lliuressin una auditoria de totes les consultes en la base de dades policial NIP realitzades per tots dos agents estant de servei, explica el diari digital.

Redacció / Fotos: Ajuntament de Molins de Rei