Tres dies de dol a Vallirana per la mort de tres persones en un accident

Imprimeix

El succés ha passat quan un dels cotxes ha fet un canvi de sentit prohibit i l’altre l’ha envestit

L’Ajuntament de Vallirana ha decretat tres dies de dol per la mort de tres persones ahir dissabte 25 de gener a Vallirana en un accident de trànsit a l’N-340. L’accident s’ha produït en el punt quilomètric 1.231 de la carretera a les 13.51 hores.

EPIShkBXUAAPAoI

Els fets van passar quan un cotxe estava fent un canvi de sentit prohibit i un altre l'ha envestit. Una de les víctimes mortals és el conductor del vehicle que va fer la infracció, un jove de 19 anys (Pol -veí de Vallirana-), que viatjava sol. Les altres dues víctimes són dues dones (Núria i Conchi -veïnes de Vallirana i Esplugues-) que viatjaven en l'altre turisme. Les dues han quedat ferides crítiques i han mort als hospitals de Bellvitge i la Vall d'Hebron, on havies estat traslladades. L'accident ha fet activar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques.

1579970458597

El consistori baixllibregatí, en un comunicat, ofereix el seu condol i tots els recursos necessaris als familiars i amics de les persones difuntes en aquest moment tan difícil.

Redacció / Fotos: CCMA-Trànsit