Detinguts dos homes i una dona per robatori a Esparreguera

Imprimeix

Són veïns de Cornellà de Llobregat i es dedicaven a roba gent gran quan sortien del banc

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 16 de desembre a l'Hospitalet de Llobregat dos homes i una dona, d'entre 39 i 62 anys i veïns de Cornellà de Llobregat, per dos robatoris a gent gran quan sortien del banc.

EMTo0BVWoAAcylg

La investigació es va iniciar el passat mes de maig quan els investigadors van tenir coneixement d'un furt a una persona d'edat avançada a Esparreguera. L'autora dels fets havia seguit la víctima des del banc on havia retirat diners fins al seu domicili, on, amb una excusa, els hi va robar. Quan gràcies a les investigacions van poder identificar l'autora del furt, la van localitzar-la en un municipi del Baix Llobregat acompanyada de dues persones més. El seu seguiment va dur els investigadors fins a l'Hospitalet, on els tres detinguts van robar els 1.000 euros que una dona gran amb mobilitat reduïda havia tret del banc.

Els arrestats, amb 51 antecedents policials i especialistes en els furts coneguts com a 'cogoters', van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra