Els Mossos detenen el presumpte autor d'un crim ocorregut a Cornellà

L'arrest es va fer a l'Aeroport de Barajas el 14 de novembre quan l'home tornava de la República Dominicana

Els Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud han detingut un home de nacionalitat dominicana com a presumpte autor d'un homicidi el passat 12 d'octubre a Cornellà de Llobregat. L'homicidi es va produir en el decurs d'una discussió a l'interior d'un bar. El presumpte autor dels fets va fugir de la zona després d'haver agredit la víctima amb una arma blanca.

Les gestions d'investigació que han dut a terme els agents d'investigació van permetre determinar la identitat del presumpte i van constatar que havia fugit del país. La detenció es va fer el 14 de novembre a l'Aeroport de Barajas (Madrid) quan va ser identificat per la Guàrdia Civil procedent de la República Dominicana pel requeriment de detenció que li constava del Grup Homicidis de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud.

 El 9 de desembre a la tarda els Mossos van fer una entrada i escorcoll al domicili de l'arrestat a Cornellà i es van localitzar diversos indicis que l'incriminaven en els fets. El detingut està en aquests moments en situació de presó preventiva.

Redacció / Fotos: Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
68

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix