Salut obre un expedient per aclarir la mort de la dona al Prat

La conselleria vol conèixer si l'Hospital de Bellvitge va informar o no de maltractaments que va patir a mans de la seva parella

El Departament de Salut ha obert un expedient per aclarir si l'Hospital de Bellvitge va informar d'uns maltractaments que la dona morta a mans de la seva parella al Prat aquest dilluns va sofrir l'estiu passat, presumptament pel mateix home. La cadena SER ha tingut accés a l'escrit mèdic i indica que el 24 de juny a les deu de la nit la dona va arribar a urgències en ambulància amb policontusions i un traumatisme al costat. El metge va indicar a l'informe que la dona, de 40 anys, havia explicat que havia patit una agressió domèstica, i que el marit l'havia empès i l'havia fet caure a terra. L'escrit de lesions redactat unes hores més tard indicava que tenia una costella trencada. L'informe, però, no va arribar al jutjat, indica la SER.

images hospital bellvitge

Davant d'aquestes informacions, el Departament de Salut, a través de la Direcció General d'Ordenació i Regulació Sanitària, ha obert un expedient informatiu per aclarir el cas. Cal recordar que l'home va matar la dona i es va entregar després als Mossos d'Esquadra. L'autor de l'homicidi, un home de 44 anys i nacionalitat espanyola, es va lliurar voluntàriament quan ja s'havia localitzat el cadàver de la dona amb signes de violència.

No hi ha antecedents judicials de violència entre la parella ni cap denúncia, però la dona rebia atenció jurídica i psicològica des de l'estiu per part del Servei Municipal d'Informació i Atenció a les Dones. També havia estat atesa pels serveis d'Acció Social i pels Mossos d'Esquadra.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix