Enverinament de les colònies controlades de gats a Fontpineda

L'Ajuntament de Pallejà ha sol·licitat la col·laboració ciutadana per identificar la persona o persones que estan comenten aquests actes delictius

Les voluntàries de l'entitat SOS Maullidos van detectar i denunciat aquesta setmana i denunciat la presència de raticida en els recipients que s’utilitzen per donar menjar i beure a les colònies controlades de gats urbans de Fontpineda. Aquest fet constitueix una greu amenaça per a la convivència, ja que no només pot afectar els gats de carrer, sinó també a gossos, fauna salvatge o fins i tot persones que, de forma involuntària, puguin tenir contacte amb el verí.

img 20191126 wa0000 gats

L'enverinament d'animals no només està prohibit per la Llei catalana de Protecció dels Animals i per l'Ordenança de Tinença d'Animals de Pallejà, sinó que també està inclòs com a delicte en el Codi Penal (article 337), arribant a castigar-se amb penes de presó.

EIMXSb4WoAAA1wX

Crida del consistori

Davant aquests fets, l'Ajuntament sol·licita la col·laboració ciutadana per identificar la persona o persones que estan comenten aquests actes delictius, amb l'objectiu d'actuar de forma contundent i ferma. 

EIMXSb8WoAEfV 2

Així mateix, des del consistori es vol recordar que el manteniment de les colònies de gats urbans és una qüestió de salut pública i que per aquest motiu a Pallejà ja fa més de deu anys que es controlen les colònies esterilitzant els animals, alimentant-los i duent a terme un seguiment sanitari. 

Redacció / Fotos: SOS Maullidos

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix