Presó per a dos joves per robatoris violents en un hotel d'Esplugues

Imprimeix

Els arrestats, que havien ocultat el seu rostre amb un casc de motocicleta, van amenaçar al treballador de l’establiment i als clients amb ganivets de cuina de grans dimensions amb l’objectiu d’endur-se els diners de la caixa enregistradora

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana i de la Unitat d’Investigació de les comissaries d’Esplugues de Llobregat i Hospitalet de Llobregat van detenir dos homes de nacionalitat espanyola, de 25 i 27 anys i veïns de l’Hospitalet de Llobregat com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació en un establiment hoteler d’Esplugues de Llobregat.

Captura de pantalla 2019 10 30 a las 12.56.27

Els fets van succeir quan dos homes havien amenaçat, amb ganivets de cuina de grans dimensions, al recepcionista i a dos clients d’un hotel del municipi d’Esplugues de Llobregat. Els autors dels fets, que havien ocultat el seu rostre utilitzant un casc de motocicleta, havien aconseguit endur-se els diners que contenia la caixa enregistradora de la recepció i fugir amb una motocicleta del lloc.

DSC 4730 RogerBenet

Immediatament, les dotacions policials es van adreçar al lloc i van iniciar la recerca per la zona dels dos autors. Finalment, només tres hores més tard, arran d’una eficaç transmissió d’informació i recerca de les unitats policials de Seguretat Ciutadana i d’Investigació de les comissaries d’Esplugues de Llobregat i Hospitalet de Llobregat, els agents van aconseguir detenir els presumptes autors, tot i que es van resistir activament, al municipi de l’Hospitalet de Llobregat.

Posteriorment, gràcies a les gestions d’investigació els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Esplugues de Llobregat van resoldre un segon robatori amb violència i intimidació, amb arma blanca, comès al mateix establiment, durant el darrer mes d’abril, motiu pel qual van ser identificats com els presumptes autors del delicte.

No es descarta la participació d’aquestes persones en altres fets delictius motiu pel qual la investigació continua oberta. Els arrestats, amb vuit antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra-Arxiu