La Policia Nacional deté a Martorell un home per abusar de dues germanes

Imprimeix

Les menors, que residien a Martorell, van manifestar que rebien agressions físiques per part de la seva mare, moltes d'elles relacionades amb ritus esotèrics, així com els abusos sexuals d'un home que després “donava diners a la seva mare”

Agents de la Policia Nacional han detingut a Martorell un home de 51 anys per, presumptament, abusar sexualment de dues germanes de sis i nou anys. La mare de les menors patia problemes psiquiàtrics, la qual cosa va aprofitar el detingut per a cometre els fets. A l'arrestat se li imputa un delicte continuat contra la indemnitat sexual i un altre relacionat contra la prostitució, explotació sexual i corrupció de menors.

La recerca va començar el mes de juliol passat quan els agents van tenir coneixement, a través de l'Oficina d'Enllaç Nòrdica de l'Ambaixada de Noruega a Espanya, que dos menors d'edat noruegues havien sofert abusos sexuals per part d'un ciutadà ghanès a Martorell.

detencion red inmigrantes policia nacional 07

Els agents van comprovar que les nenes i la seva mare, totes elles de nacionalitat noruega, es van traslladar a viure a Espanya fa dos anys. Una vegada a Martorell, el detingut va aprofitar els problemes psiquiàtrics de la dona per a oferir-los allotjament i així tenir fàcil accés a les menors.

Després de detectar que la família mancava de recursos econòmics i d'habitatge, a més dels problemes psíquics de la mare, els serveis de protecció de menors es van fer càrrec de les nenes. Posteriorment van ser lliurades als serveis de protecció noruecs, lloc on van relatar les agressions físiques sofertes per part de la seva mare que a vegades estaven relacionades amb ritus esotèrics. A més van indicar els abusos sexuals per part d'un home que després “donava diners a la seva mare.”

1571919434867

La identificació del presumpte autor va ser complicada, ja que únicament es disposava d'una escassa descripció física aportada per les menors, si bé finalment s'aconsegueix una localització aproximada del domicili en recordar el camí que recorrien des de l'estació de tren fins al seu anterior domicili.

Després de la seva identificació va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte continuat contra la indemnitat sexual i un altre relacionat amb la prostitució, explotació sexual i corrupció de menors. Els agents van registrar el seu domicili on van confiscar divers material electrònic que està pendent d'analitzar.

Redacció / Fotos: Policia Nacional