Detingut el responsable d'un bar de Sant Andreu per tràfic de drogues

Imprimeix

A l'entrada i escorcoll, amb l'ajuda de la Unitat Canina de la Policia Local, es van localitzar una peça de 35 grams de cànnabis i dos embolcalls de cocaïna de 10 grams

Els Mossos d'Esquadra conjuntament amb la Policia Local de Sant Andreu de la Barca van detenir a la mateixa població, el divendres 4 d'octubre, un home de 20 anys, de nacionalitat marroquina i veí de la mateixa ciutat, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

El divendres 4 d'octubre agents de la Unitat de Seguretat ciutadana de Martorell, de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca i de la Unitat Regional de Policia Administrativa van fer una entrada administrativa en un bar del municipi. A l'interior de l'establiment els policies, amb el suport de la Unitat Canina de la Policia Local, van localitzar una peça de 35 grams de cànnabis i dos embolcalls de cocaïna de 10 grams. Així mateix, es van localitzar a l'interior de la barra un ganivet de grans dimensions amb restes d'haixix i embolcalls amb restes de substància estupefaent. També es van comissar 330 euros en efectiu.

191009 NdP 103 F4 Mossos dEsquadra

Finalment, els agents van detenir el responsable del bar com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

191009 NdP 103 F2 Mossos dEsquadra

Per la seva banda, la Unitat de Policia Administrativa de la Regió Policial Metropolitana Sud va aixecar actes administratives per no presentar cap mena de documentació, per no senyalitzar les sortides d'emergència, per no disposar de la majoria de rètols, pel mal funcionament de l'enllumenat d'emergència així per tolerància al consum de substàncies estupefaents.

Cal esmentar que en el 2018 es va realitzar una entrada administrativa en el mateix bar, on es van localitzar substàncies estupefaents i on es va detenir al seu responsable, que va ingressar a presó. L'arrestat va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Martorell que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra