Presó per a un climentó per cultivar marihuana en una masia del Solsonès

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra van trobar a la masia dues plantacions amb un total de 463 plantes

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes per tenir 463 plantes de marihuana en una masia de Riner, al Solsonès. Un d’ells té 40 anys i és veí de Sant Climent de Llobregat. L’arrest es va produir el passat divendres i van ser acusats d'un presumpte delicte contra la salut pública.

La policia autonòmica va tenir coneixement de l'existència de la plantació de marihuana en una zona boscosa de Riner a principis de setembre. Després de diverses indagacions, van anar fins a la zona i prop d'una masia van localitzar dues plantacions de marihuana i tres persones tallant i recollint plantes.

1570536075032

Entre les dues plantacions hi havia un total de 463 plantes de marihuana. Els agents també van localitzar dos coberts amb diverses plantes assecant-se i eines pel manteniment del cultiu. Els arrestats van passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Solsona, el qual va decretar l'ingrés a presó per dos d'ells -entre els quals hi ha el climentó- i l'altre va quedar en llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra