Baralla amb navalles a Can Ros amb dos homes detinguts pels Mossos

L’Ajuntament de Sant Vicenç demana més efectius policials per millorar la seguretat ciutadana i crida a la calma als veïns i veïnes

El barri de Can Ros va viure un nou episodi de violència al carrer, que sembla que ja és habitual en aquesta zona de Sant Vicenç dels Horts. Dos homes, d’origen magrebí, van iniciar una baralla amb arma blanca al carrer Jacint Verdaguer als voltants de les 20.30 hores, segons fonts policials. Els Mossos d’Esquadra van ser alertats però en arribar al lloc dels fets els dos homes ja havien fugit del lloc.

Captura de pantalla 2019 10 08 a las 12.08.16

Captura de pantalla 2019 10 08 a las 12.09.50 detingut

Captura de pantalla 2019 10 08 a las 12.19.58

Posteriorment, el primer va ser localitzat i detingut al CAP de Sant Vicenç on es va personar per curar-se les ferides que s’havia fet. El segon, retingut per diversos ciutadans, va ser enxampat prop de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de Can Ros. Segons fonts policials, després de ser introduït dins el vehicle, i quan encara no estava emmanillat, va trencar amb el cap la finestra del cotxe i va pujar al sostre on va acabar sent reduït pels agents. Es desconeixen les causes dels fets.

Captura de pantalla 2019 10 08 a las 12.15.29

L’Ajuntament demana un increment d’efectius policials

El consistori vicentí ha lamentat, a través d’una nota de premsa, els fets que es van produir ahir a la nit al barri de Can Ros, i aclareix que es tracta d’un fet puntual i agraeix la tasca dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local, que van actuar diligentment malgrat la dificultat de la situació. El consistori demana calma al barri, i s’està treballant amb diversos veïns i veïnes, col·lectius i entitats de Can Ros per trobar solucions conjuntes als problemes puntuals de convivència que hi pugui haver.

61625525 2293261444062957 3743449836851036160 o ajuntament svh

En paral·lel, l’equip de govern demana a la Generalitat que s’incrementin els efectius policials, ja que es considera que actualment no són suficients perquè els Mossos d’Esquadra realitzin les seves tasques de la millor manera possible. El portaveu de l’equip de govern, Xavi Gómez, explica que “aquests fets fa massa temps que duren i ens hem trobat un municipi amb uns recursos policials sota mínims, així que vam prendre la determinació d’incorporar nous i noves agents a la Policia Local. La seguretat ciutadana és una prioritat per nosaltres i no escatimarem en esforços per millorar-la.”

Aquesta demanada de millores de recursos dels Mossos d’Esquadra ja es va realitzar durant la primera Junta Local de Seguretat del mandat, que va comptar amb la presència del subdelegat del Govern espanyol a Barcelona, Carlos Prieto. L’alcalde Miguel Comino va explicar que Sant Vicenç dels Horts ”és un poble segur” i que la mitjana dels fets delictius està “molt per sota” de la província de Barcelona, de la Regió Metropolitana Sud i de tot Catalunya.”El nostre objectiu és que la gent no només estigui segura, que ja ho està, sinó que a més a més se senti segura”, va afegir.

Redacció / Fotos: El Caso-Facebook

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix