Desmantellen una plantació de marihuana a Esparreguera

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra, que realitzaven un patrullatge preventiu, van notar una forta olor d'aquestes plantes davant d'una de les cases de la urbanització Mas d'en Gall

Un home de nacionalitat espanyola, de 47 anys i veí d'Esparreguera, va ser detingut pels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

La investigació es va iniciar el dia anterior, el dimarts 1 d'octubre, quan una dotació de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Martorell, que es trobaven realitzant un patrullatge preventiu per la urbanització Mas d'en Gall al municipi d'Esparreguera, van notar una forta olor presumptament a marihuana davant d'una de les cases.

191004 NdP 101 RPMS F1 Mossos dEsquadra

Els agents van comprovar, amb autorització del seu propietari, que al jardí de la casa a quatre vents i a l'interior de dos hivernacles hi havia un total de 960 plantes de marihuana, de gairebé 2 metres d'alçada i amb els seus cabdells.

Finalment, els agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, al dia següent, l'home que vivia en aquest domicili com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. L'arrestat, sense antecedents anteriors, va quedar en llibertat després de declarar en seu policial a l'espera que el citi el jutge.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra