Incendi a l’antic Hotel Riviera de Castelldefels

Les deixalles acumulades dins l’edifici podria ser la causa principal del foc segons fonts de Bombers de la Generalitat

L’Hotel Riviera de Castelldefels, que va acollir el prostíbul més gran d’Espanya fins que va ser clausurat l’any 2009 per ordre judicial, torna a ser notícia. Els Bombers de la Generalitat van haver d’actuar ahir dimecres 2 d’octubre a conseqüència d’un incendi que es va produir en aquest l’edifici situat a l’autovia de Castelldefels.

L’avís es va fer a les 13.48 hores i ràpidament sis dotacions de bombers es van desplaçar al lloc de l’incendi. El foc es va produir a la planta baixa a conseqüència de les deixalles acumulades dins l’edifici i el fum es va estendre al primer i segon pis.

Els bombers van tenir problemes per sufocar el foc, ja que l’immoble estava aparedat i va costar molt baixar-ne la temperatura. D’altra banda no es va trobar cap persona al seu interior. El foc es va extingir a les 15.14 hores.

Redacció / Foto: Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix