Assassinada a ganivetades una cornellanenca per la seva exparella

Imprimeix

El succés va passar a Southampton, al sud del Regne Unit, molt a prop de Londres i l’atur va intentar suïcidar-se després del crimen

Una noia de 28 anys de Cornellà de Llobregat, va ser assassinada el passat 21 de setembre en Southampton, en el sud del Regne Unit, al costat de Londres. La seva exparella, de 29 anys i de nacionalitat espanyola encara que d’origen marroquí, la va assaltar a la seva casa i no es va poder recuperar de les greus ferides causades per arma blanca. Ell es va intentar suïcidar després del crim. La noia feia dos anys que vivia al Regne Unit, segons informa Elcaso.com.

Els fets van passar al voltant de dos quarts de deu de la nit del dissabte 21 de setembre on ella vivia, en el barri d’Inner Avenue. Quan la policia va arribar a la casa, van trobar a Cristina, diplomada en Turisme, molt mal ferida. Ja no es va poder recuperar de les ferides que li havien provocat les múltiples ganivetades. La policia va detenir a l'home que estava a la casa, que va haver de ser ingressat a l'hospital i aquest dilluns, 30 de setembre, va ser donat d'alta. Ha quedat detingut imputat per un presumpte delicte d'assassinat.

Feia pocs mesos que havien trencat la relació i ell havia tornat a Espanya, però va viatjar a Anglaterra per a trobar-se amb la noia i, presumptament, la va assassinar. Aquest estiu la noia va estar al municipi cornellanenc, a casa dels seus pares, i allí l'home, que ja s'havia instal·lat a Espanya després de trencar la relació, es va trobar amb ella. És més, l'home havia explicat a amics i gent del barri on vivia ―a 100 metres de casa dels pares de Cristina― que tenia intenció d'anar a Londres i "matar" a la noia.

Veïns d'aquesta urbanització de Southampton han assegurat, segons Elcaso.com, que abans de la troballa del cos de la noia es van sentir crits i una forta discussió entre els dos. Van ser aquests crits els que van alertar a diverses famílies, que van anomenar a la policia.

Redacció / Foto: ElCaso.com