Presó per al violador que simulava oferir feina per obtenir favors sexuals

Concertava una trobada amb les interessades i les duia amb el seu cotxe en una zona apartada on posava com a condició per donar-los la feina que hi mantinguessin relacions sexuals

Com ha avançat La Premsa del Baix, un home de 25 anys, d’origen marroquí i de nacionalitat espanyola, ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra, com a presumpte autor de dues agressions sexuals, una de consumada i una altra en grau de temptativa. L’arrestat, que resideix a Corbera de Llobregat, actuava sempre de la mateixa manera: detectava anuncis de noies joves que s’oferien per treballar a través d’una coneguda plataforma de serveis professionals a través d’internet. Aleshores hi contactava amb el pretext que oferia una feina com a personal de neteja per a oficines. Buscava preferentment noies joves, sud-americanes i de bona aparença física, per concertar una trobada prèvia.

L’home aconseguia que les víctimes pugessin al seu vehicle per, segons ell, poder-los concretar l’oferta laboral. En aquest sentit s’aprofitava de la situació de necessitat que tenien les noies. Aleshores se les enduia cap a una zona poc transitada per posar com a requisit que hi mantinguessin relacions sexuals si volien obtenir la feina. Si s’hi negaven no dubtava en forçar-les de manera violenta.

390d0567 075d 47b3 9fbf 15a54dba46be agressor sexual 2

D’aquesta manera el 12 de setembre va contactar amb una noia de 20 anys de nacionalitat colombiana, que s’havia interessat per la suposada oferta laboral. La va citar a l’estació de tren del Papiol i la va dur amb el seu vehicle a una zona apartada i allà li va dir, per dues vegades, que la condició per donar-li la feina era que tinguessin relacions sexuals. La noia s’hi va negar i va intentar sortir del vehicle. En veure que s’hi resistia activament li va sostreure la bossa de mà i es va apropiar del seu telèfon mòbil i 150 euros.

Dies més tard, el 16 de setembre, va seguir la mateixa operativa amb una noia peruana de 19 anys que també havia posat un anunci. Van quedar a Rubí i va seguir el modus operandi: la va fer pujar al cotxe i li va dir que la duia a una cafeteria on li concretaria l’oferta laboral. L’arrestat es va aturar en un polígon industrial apartat de Molins de Rei. Quan la noia se’n va adonar va intentar sortir del cotxe però l’home li ho va impedir. Malgrat que la noia s’hi va resistir activament en aquest cas va aconseguir consumar l’agressió sexual. A continuació la va empentar fora del vehicle. La noia, en veure que la seva bossa de mà es quedava dins del cotxe la va intentar recuperar. Va ser aleshores quan l’home va accelerar sobtadament de manera que la va arrossegar uns metres, fet que li va provocar lesions per abrasió. La víctima va  haver de ser atesa en un centre hospitalari, tant per l’agressió sexual com per les ferides per abrasió provocades per l’arrossegament.

Les gestions d’investigació van situar els agents al darrere d’un cotxe de color blanc, propietat del detingut. Les indagacions dels policies també van poder establir que era el titular del telèfon des d’on havia contactat amb les noies. Finalment el 23  de setembre els mossos el van arrestar al seu domicili, a la localitat de Corbera de Llobregat. El dia 26 de setembre va passar a disposició judicial i el jutge en va decretar l’ingrés a presó.

Denunciat anteriorment

Aquest home ja havia estat denunciat penalment l’any 2017 per un fet comès uns mesos abans. En aquesta ocasió la víctima, una noia de 17 anys, s’havia ofert laboralment com a cambrera. Va ser aleshores quan li va enviar un missatge de text per veure si li interessava que la contractés per realitzar tasques de neteja en un local de la seva propietat. De tota manera li va demanar que hi mantingués relacions sexuals, almenys una vegada, com a requisit per donar-li la feina. A banda, li va assegurar que també li pagaria 250 euros.    

La noia ho va posar en coneixement dels Mossos que dies més tard van poder localitzar l’home que li havia fet la proposta i el van denunciar per un delicte de sol·licitud de favors sexuals a una menor.

La investigació continua oberta, ja que els mossos creuen que hi podria haver més víctimes.

  

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix