Presó per a una dona per incendiar dos domicilis on estava allotjada

Imprimeix

Els incendis intencionats, a l’Hospitalet i Sant Feliu, van provocar la mort de tres mascotes, dos gats i un gos, que hi havia a l'interior dels domicilis

Una dona espanyola, de 51 anys i veïna de l'Hospitalet de Llobregat ha estat detinguda pels Mossos d’Esquadra com a presumpta autora de dos delictes d'incendi, dos delictes de maltractament d'animal domèstic, dos delictes de furt i un d'apropiació indeguda.

La investigació es va iniciar a finals del mes d'agost quan els investigadors van tenir coneixement d'un incendi intencionat en un domicili del municipi de Sant Feliu de Llobregat. En l'incendi van cremar dues habitacions del domicili i va morir un gat domèstic. Immediatament els investigadors van començar les gestions per tal d'identificar l'autor dels fets, que també s'hauria endut alguns objectes de l'interior del domicili.

images dona incendi hospi santfe

Gràcies a les gestions d'investigació i a la declaració de diversos testimonis, els agents van aconseguir identificar la presumpta autora dels fets, una dona que havia llogat una de les habitacions i que havia decidit marxar del pis poques setmanes després d'iniciar la convivència amb una altra inquilina.

A més a més, els investigadors van aconseguir acreditar que la dona també havia provocat anteriorment un incendi en un domicili de l'Hospitalet de Llobregat, on haurien mort dues mascotes, durant el darrer mes d'abril, on es trobava allotjada en una de les habitacions. Així mateix, també s'havia endut una caixa de cabdals amb diners al seu interior de la propietària del domicili abans d'endur-se les seves pertinences i marxar del lloc.

Finalment, el 3 de setembre, els investigadors van detenir la dona investigada com a presumpta autora de dos delictes d'incendi, dos delictes de maltractament d'animal domèstic, dos delictes de furt i un d'apropiació indeguda.

L'arrestada, amb cinc antecedents policials anteriors, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Redacció / Fotos: Arxiu