Detingut un home com a presumpte autor de la mort d'una dona a Viladecans

Es va determinar que no hauria ajudat la seva parella quan va patir una hipoglucèmia i l’hauria deixat morir

Un home de nacionalitat argentina, de 49 anys i veí de Viladecans, ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor de l’homicidi de la seva parella i maltractaments en l’àmbit de la llar.

Els fets es remunten a la matinada del 18 de juny quan els Mossos van tenir coneixement de la localització d’una dona morta al seu domicili de Viladecans. Els mossos van iniciar una investigació per esclarir les circumstàncies de la mort. L’autòpsia va determinar que la dona havia patit una hipoglucèmia, és a dir una baixada del sucre en sang. Els investigadors van continuar amb les gestions policials, ja que havien detectat indicis d’un delicte d’omissió de socors. Finalment, els policies van determinar que la seva parella sentimental no hauria ajudat la víctima quan va patir la crisi i l’hauria deixat morir.

EEXB8nDXkAAQ0bv 1

Agents de la Unitat d’Investigació de Gavà van detenir la parella de la dona com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi i del delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar. El dia 19 de setembre el detingut va passar a disposició del jutjat d’Instrucció número 2 de Gavà i la jutgessa va decretar el seu ingrés a presó provisional.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix