Mor un MENA en un accident de bicicleta a Molins de Rei

Imprimeix

El menor d’edat estranger no acompanyat vivia a Can Santoi, un centre dels que la DGAIA havia obert d’urgència per acollir aquests joves

Un noi de 17 anys, menor d'edat estranger no acompanyat -MENA- i tutelat per la Direcció General d'Atenció a la Infància (DGAIA), va morir ahir dissabte en un accident de bicicleta a Molins de Rei.

El jove, que participava amb altres menors del centre on vivia, Can Santoi, en una sortida amb bicicleta pel terme municipal, va xocar, per causes que encara s'estan investigant, contra una mena de mur. Tot i els esforços dels tècnics del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), no van poder fer res per salvar la vida del noi. Fins al lloc dels fets també s'hi han desplaçat efectius de la Policia Local, els Bombers de la Generalitat i voluntaris de l'Agrupació de Defensa Forestal del municipi.

Aquest centre és un dels que la DGAIA ha obert d'urgència per acollir aquests joves, sense referència parental a Catalunya, i que són tutelats pel Govern de la Generalitat. En una breu nota de premsa, l'Ajuntament de Molins de Rei ha volgut “expressar el condol a la família, amics i professionals del centre i lamentar profundament la mort d’aquest jove”.

Redacció / Foto: Arxiu