Aprehesos 6,5 kg de cocaïna oculta en una maleta a l'Aeroport del Prat

La droga, procedent del Perú, es trobava en el doble fons de la seva maleta i en el folro intern d'una armilla

Agents de la Policia Nacional han interceptat en el lloc fronterer de l'Aeroport Josep Tarradellas de Barcelona-El Prat a un ciutadà peruà, procedents de Lima, que portava camuflat en el doble fons de la seva maleta i a l'interior d'una peça de roba més de sis quilos i mig de cocaïna.

Realitzant els controls habituals dels considerats vols calents que arriben a l'Aeroport, els agents van inspeccionar una maleta que procedia d'un vol procedent de Lima (el Perú) i que per les perquisicions preliminars se sospitava que podia portar amagada en la seva estructura algun tipus de substància il·legal.

1 droga aeroport elprat

A la conducta a la seva obertura en presència de l'ara detingut i inspeccionar amb més deteniment la maleta i els objectes en ella continguts es va poder localitzar en un doble fons, 14 bosses de plàstic que contenien una substància pulverulenta de color blanc. D'altra banda després de revisar les peces que de roba que es van detectar altres quatre paquets amb el mateix tipus de substància i que després de ser sotmesos al reactiu drogo-test, igual que els primers, va donar com a resultat que es tractava de cocaïna.

P1070365 maleta mosca aeropuerto

Després del pesatge preliminar dels 20 embolcalls confiscats llancen un pesatge superior als sis quilos i mig de cocaïna que depenent de la seva puresa, cort i modalitat de venda, podria variar el seu valor en el mercat negre.

Al detingut se li imputa un delicte contra la salut pública i va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia del Prat de Llobregat, que va ordenar el seu ingrés a la presó. Les actuacions van ser dutes a terme pel Grup de Policia Judicial de la Comissaria de Policia Nacional i van col·laborar en la mateixa agents de la Guàrdia Civil, tots dos de l'Aeroport Josep Tarradellas de Barcelona-El Prat.

Redacció / Fotos: Policia Nacional

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix