A presó tres homes per cometre robatoris violents al Prat

Cometien els delictes en comerços, però també contra una turista, repartidors de menjars preparats o joves a la via pública

Els Mossos d’Esquadra del Prat de Llobregat conjuntament amb la Policia Local del municipi baixllobregati van detenir durant el mes d’agost tres homes, tots ells de nacionalitat espanyola, de 38, 31 i 18 anys, i veïns del Prat de Llobregat, com a presumptes autors de vuit robatoris amb violència i intimidació a la mateixa ciutat. 

Agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana dels Mossos d'Esquadra del Prat de Llobregat va detenir el 24 d’agost un home com a presumpte autor d’un robatori amb intimidació a una turista, de nacionalitat australiana, a les portes de la Fundació Catalana de l’Esplai. L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Tres dies més tard, els investigadors el van tornar a detenir per cometre presumptament un altre robatori violent a una farmàcia de la mateixa ciutat. Fruit de la seva detenció, el jutge va decretar el seu ingrés a presó el 28 d’agost.

ECpRVkpUIAE8qS3

Anteriorment, el 31 de juliol, la Policia Local va detenir un home per haver comès tres robatoris amb violència i intimidació a diferents comerços del Prat de Llobregat els dies previs a la seva detenció. L’home amenaçava els treballadors dels comerços amb un cúter i exigia els diners en efectiu de la caixa enregistradora de l’establiment. Fruit de la seva detenció, el jutge va decretar el seu ingrés a presó el 2 d’agost.

I al tercer home el va detenir també la Policia Local amb motiu d’una ordre de recerca i detenció emesa per la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra del Prat de Llobregat com a resultat de la investigació per la qual se li atribuïen diversos robatoris amb violència, en el darrer dels quals va fer ús d’una arma de foc simulada.

Els robatoris amb violència realitzats per  aquest home es caracteritzaven per l’alt grau de violència que feia servir contra les víctimes, les quals abordava per l’esquena i fent ús d’esprais de defensa personal, defenses extensibles ganivets o fins i tot una arma de foc simulada, les intimidava i prenia els objectes de valor i/o els diners.

EC ShKSW4AApZnU

Sovint les víctimes havien de ser ateses pels serveis mèdics d’emergències com a resultat de l’atac violent del lladre. L’objectiu dels seus robatoris solien ser repartidors de pizza, als quals abordava després de trucar i fer comandes falses als establiments on repartien, a més de joves que anaven sols caminant pel carrer. Fruit de la seva detenció, el jutge va decretar el seu ingrés a presó l’11 d’agost.

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix