Detingut per causar lesions a un taxista a l'aeroport

Imprimeix

L’agressor, veí de l’Hospitalet de Llobregat, també treballava al mateix sector

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de l'Àrea de Seguretat Aeroportuària del Prat de Llobregat han detingut aquesta matinada un home, de 51 anys, de nacionalitat espanyola i veí de l'Hospitalet de Llobregat, com a presumpte autor d'un delicte de lesions.

Els fets van succeir ahir 1 de setembre, cap a les 21 hores, quan es va produir una baralla entre dues persones en una zona d'estacionament de taxis situat a l'accés a la Terminal 1 de l'Aeroport Josep Tarradellas de Barcelona-El Prat.

Immediatament, diverses dotacions policials es van adreçar al lloc i van localitzar un taxista ferit, presumptament amb una arma blanca. El Sistema d'Emergències Mèdiques va traslladar al ferit, en estat greu, a un centre hospitalari de l'Hospitalet de Llobregat.Tot seguit es va obrir una investigació i es va muntar un dispositiu per localitzar l'agressor.

taxista aeroport

Gràcies a les gestions d'investigació i la informació facilitada pels testimonis aquesta matinada, al voltant de les 2:45 hores, s'ha detingut al presumpte agressor, que també és taxista, en un carrer de l'Hospitalet de Llobregat. El detingut passarà durant les properes hores a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra