Denunciat penalment un santboià que quadruplicava la taxa d’alcoholèmia

Imprimeix

Es va veure implicat en una col·lisió lateral a la urbanització de Cap de Bou de Monistrol de Montserrat

Els Mossos d’Esquadra van denunciar diumenge dos conductors per conduir sota els efectes de l’alcohol al Bages i l’Anoia respectivament. Tots dos quadruplicaven la taxa d’alcohol permesa. Se’ls imputa ser els presumptes autors d’un delicte contra la seguretat viària. En tots dos casos van ser sotmesos a la prova després de patir un accident. Dels dos un és veí de Sant Boi de Llobregat de 48 anys.

EAPKPJZXYAEws3z

La primera de les denúncies, en que es va veure implicat el santboià, va tenir lloc als volts de les dotze de la nit. Els mossos van rebre l’avís que dos turismes acabaven de tenir una col·lisió lateral a la urbanització de Cap de Bou de Monistrol de Montserrat (Bages). Quan els agents van arribar al lloc van observar que no hi havia cap ferit i que el conductor d’un dels turismes mostrava clars símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. En la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 1,22 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, una taxa que quadruplicava la màxima permesa.

El conductor, autor de l’accident, va quedar denunciat penalment com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.


Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra