Ocultava mig quilo de cocaïna en el doble fons del seu perruquí

Imprimeix

L’home va ser detingut a l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat després de la seva arribada en un dels vols considerats calents procedent de Bogotà

Agents de la Policia Nacional han interceptat en el lloc fronterer de l'Aeroport Josep Tarradellas de Barcelona-El Prat a un ciutadà colombià, procedents de Bogotà, que portava camuflat sota la seva perruca més de mig quilo de cocaïna.

P1060189

Realitzant els controls quotidians dels considerats vols calents que arriben a l'Aeroport, els agents van detenir a un ciutadà colombià procedent de Bogotà (Colòmbia) i que després de l'aparença d'un turista més els va cridar l'atenció pel seu notable estat de nerviosisme i per la desproporcionada grandària del perruquí que lluïa. A la conducta a la seva identificació els agents actuants van veure que sota un barret portava posat una perruca que cridava l'atenció per la seva grandària pel que van sospitar que sota la mateixa pogués ocultar algun tipus de substància il·legal. Sota el postís i aprofitant la seva alopècia van localitzar un paquet precintat perfectament adherit al seu cap i que en el seu interior va ser trobada una substància pulverulenta de color blanc, amb un pes aproximat de 503 grams, que va resultar tractar-se de cocaïna una vegada aplicats els reactius "drogo test".

Se li imputa un delicte contra la salut pública, i va ser posat a la disposició de l'Autoritat Judicial competent. Les actuacions van ser dutes a terme pel Grup de Policia Judicial de la Comissaria de Policia Nacional de l'Aeroport Josep Tarradellas de Barcelona-El Prat.

Redacció / Fotos: Policia Nacional