Detenen dos homes per robar una bossa amb objectes valorats en 237.000€

La víctima, representant de joies, estava carregant les bosses al seu vehicle a l’Aeroport del Prat quan se li van apropar dos homes que la van distreure per finalment sostreure-li la seva bossa

Els Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Sants- Montjuïc han detingut dos homes, d’origen italià i serbi, per la seva presumpta relació amb la sostracció d’una bossa de mà amb objectes valorats en 237.000 euros de l’interior d’un vehicle estacionat al pàrquing de la Terminal 2 de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat.

La detenció va tenir lloc ahir a la nit quan els agents de paisà van detectar els dos homes, que acumulen nombrosos antecedents, a l’avinguda Paral·lel i els van identificar. Fruit de la identificació, els agents van constatar que els investigadors de la Unitat d’Investigació de l’Àrea de Seguretat de l’Aeroport havien emès una ordre de detenció d’aquestes dues persones pel robatori d’una bossa de mà a un representant de joies amb objectes valorats en 237.000 euros.

images detencio aeroport

Els fets van passar el passat 30 de juny, cap a les 21.30 hores de la nit, quan la víctima es trobava a l’aparcament descarregant el seu cotxe quan se li van apropar dos homes i el van distreure amb l’objectiu de sostreure-li la motxila que portava amb 5.000 euros, un ordinador portàtil, un disc dur, ulleres de sol i un mostrari de joies. A partir del visionat de les imatges gravades per les càmeres de seguretat de la instal·lació, els agents van identificar els autors dels fets que van resultar ser uns delinqüents habituals que actuen a l’aeroport.

Distreuen a les víctimes

El modus operandi utilitzat per aquests dos homes consisteix en distreure a les víctimes quan estan carregant o descarregant el seu vehicle. Els autors que realitzen aquests furts no porten cap equipatge i en cas de portar-lo solen ser bosses grans, buides i de fàcil obertura on poden amagar els objectes sostrets. Acostumen a actuar en grup coordinadament i mantenint el contacte visual i comunicant-se per telèfon mòbil o bé amb gestos per tal de marcar les possibles víctimes.

Actuen de manera ràpida i coordinadament i, un cop realitzen el furt, abandonen ràpidament l’aeroport amb cotxe particular, transport públic o taxi.

Un dels autors distreu a la víctima dient-li que el vehicle que acaba de llogar té algun desperfecte i amb aquesta excusa la distreu mentre un segon l’aprofita aquesta distracció per sostreure allò que pugui dur la víctima en aquell moment. I una vegada han aconseguit l’objectiu marxen en un vehicle.

Redacció / Fotos: Arxiu-Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix