Mor un home de 59 anys ofegat en una platja de Castelldefels

El SEM ha practicat a l'home maniobres de reanimació infructuosament

Un home de 59 anys i de nacionalitat espanyola ha mort aquest dimecres després d'ofegar-se quan s'estava banyant a la platja de les Lluminetes de Castelldefels. El servei de socorrisme ha tret l'home inconscient de l'aigua i li ha iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar fins a l'arribada del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha desplaçat dues ambulàncies.

El SEM ha practicat a l'home maniobres de reanimació infructuosament. L'avís de l'emergència ha arribat a través de la policia local quan passaven vuit minuts de les onze del matí. La platja de les Lluminetes està vigilada i en el moment dels fets hi onejava bandera groga per l'estat de la mar.

D9 jMRIX4AAq7F5

En l'emergència també hi ha participat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Policia Local de Castelldefels. Protecció Civil insisteix en la necessitat d'extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del que sigui possible, les que estan vigilades. També demana fer sempre cas de la bandera que el servei de socorrisme fa onejar i respectar les indicacions dels socorristes per evitar situacions de risc.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix