A presó home per atracar tres vegades en un saló de jocs a Castelldefels

Imprimeix

Havia comès els robatoris amb intimidació amb el mateix modus operandi en tres setmanes i havia amenaçat dos dels testimonis perquè canviessin la seva declaració amb la intenció d'evadir l'acció de la justícia

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el dilluns 17 de juny, un home de nacionalitat brasilera, de 33 anys i veí de Castelldefels, com a presumpte autor d'un delicte d'obstrucció a la justícia i d'un delicte de robatori amb violència i intimidació en un saló de jocs de Castelldefels.

La investigació es va iniciar el 25 de maig quan els agents de la Unitat d'Investigació de Gavà van tenir coneixement d'un robatori amb intimidació, a l'hora del tancament, en un establiment de jocs i apostes al municipi de Castelldefels. L'autor de l'atracament, amb una bossa de plàstic al cap, havia intimidat una treballadora amb una suposada arma de foc amb la intenció d'endur-se els diners de la recaptació.

D9W U1tWwAYZYuq

Gràcies a les gestions d'investigació, els investigadors van aconseguir identificar i detenir el presumpte autor, un home sense antecedents policials, el dijous 6 de juny, quan es disposava a cometre un segon atracament en el mateix establiment a Castelldefels. Els agents, durant l'escorcoll del detingut, van localitzar l'arma simulada utilitzada també en el primer atracament. L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Posteriorment, el 16 de juny, els investigadors van tenir coneixement que s'havia comès un nou atracament amb el mateix modus operandi: va intimidar un treballador de l'establiment amb una aparent arma de foc, novament en el mateix saló de joc de Castelldefels. Gràcies a les gestions d'investigació, els agents van aconseguir esbrinar que l'autor dels fets era presumptament la mateixa persona dels dos darrers atracaments.

A més a més, els investigadors van tenir coneixement que l'home s'havia posat en contacte amb dos testimonis dels fets i els havia amenaçat perquè canviessin la seva declaració amb la intenció d'evadir l'acció de la justícia. Davant dels fets, els agents van instruir unes noves diligències policials per un delicte d'obstrucció a la justícia.

Finalment, el 17 de juny, agents de la Policia Local de Castelldefels van detenir a la persona investigada, amb un requeriment policial, al mateix municipi. L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó i una mesura cautelar de no apropament als testimonis.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra