A presó dos homes detinguts per transportar marihuana

Imprimeix

Els agents, que realitzaven un control de prevenció de robatoris interior de domicili a Vallirana, van aturar el vehicle amb nou bosses de plàstic de grans dimensions als seients abatuts posteriors, que contenien la droga

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Vicenç dels Horts van detenir, el dijous 6 de juny, dos homes de nacionalitat albanesa i de 40 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 12 hores, quan els agents estaven realitzant un control de prevenció de robatoris a interior de domicili en un carrer del municipi de Vallirana i van observar un vehicle amb els seients del darrera abatuts i que anava carregat amb bosses de plàstic de grans dimensions. Els agents, que van aturar el vehicle, van notar una forta olor presumptament a marihuana i van identificar als seus dos ocupants, dos homes de nacionalitat albanesa.

c7f262271a73bef5af4ce35d5f038a9e XL

Durant l'escorcoll, els agents van comprovar que les nou bosses de plàstic estaven plenes d'una substància vegetal, gairebé un total de 56 quilograms de cabdells de marihuana, i nou estenedors de malla utilitzats per assecar les plantes. A més a més, els agents van localitzar una cartera a la butxaca del pantaló d'uns dels homes amb 1.250 euros en efectiu. Davant les evidències, els agents finalment van detenir els dos homes com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues i van traslladar el vehicle, de lloguer, a dependències policials.

detingut vallrana

En relació amb la substància intervinguda cal esmentar que aquests cabdells de marihuana, després d'assecar-se, estarien preparats per a la seva venda i consum, amb un valor aproximat al mercat negre d'uns 83.000 euros.

Els dos arrestats, sense cap arrelament al territori ni domicili conegut, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar l'ingrés a presó de tots dos.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra