S’activa el Plaseqcat per un incendi en una potabilitzadora a Molins

Es va confinar un hotel i un gimnàs proper a la zona afectada sense que es produís cap persona afecatada

Protecció Civil ha activat aquest matí de forma preventiva l’alerta del Pla d’emergències químiques Plaseqcat per un incendi en una potabilitzadora en un polígon industrial al carrer Francesc Layret de Molins de Rei. Es va demanar que ningú s’acostés a la zona per evitar riscos i deixar treballar els equips d’emergències.

El Telèfon d’emergències 112 de Catalunya va rebre a les 10.02 hores la trucada d’un vianant que informava que sortia fum negre d’una empresa de Molins de Rei, una empresa potabilitzadora de Molins de Rei al carrer Francesc Layret número 11. Ràpidament es va informar i s’hi van desplaçar els cossos d’emergències. Es va confinat preventinament un hotel i un gimnàs proper al lloc del succés com a precaució. No hi va haver persones ferides.  

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 10.03 hores. El foc, les causes del qual encara no s’han pogut determinar, va afectar un parell de palets on hi havia diversos bidons que contenien pastilles de clor i que es trobaven a l’interior de la nau. També s’hi van desplaçar dotacions de Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Molins de Rei, així com del Sistema d’Emergències Mèdiques. S’ha sufocat l’incendi a les 11.08 hores. Un cop apagat el foc, els bombers van treure el material incendiat a l’exterior de la nau per neutralitzar-ho amb escuma, mentre ventilaven l’interior de la planta.

Redacció / Fotos: F.F.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix