Uns nens troben un home mort en un parc d'Esplugues

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra no van donar cap detall de les causes de la mort ni en quines circumstàncies s'haurien pogut produir els fets

Al voltant de dos quarts de sis de la tarda d’ahir divendres, un home ha estat trobat mort al parc del Pou d'En Fèlix a Esplugues de Llobregat, segons va avançar dijous el diari Ara i van confirmar els mossos d'Esquadra. Els agents van treballar intensament a la zona del parc públic on es va trobar el cadàver de l'home. No van donar cap detall de les causes de la mort ni en quines circumstàncies s'haurien pogut produir els fets. Tampoc van precisar si el cadàver era recent o l'home ja havia mort feia hores o dies.

safe image cadaver esplugues

cadaver esplugues nens

Segons el diari Ara, mitja dotzena de nens, alumnes de l'escola Lola Anglada, celebraven a la tarda el seu setè aniversari al parc Pou d'En Fèlix d'Esplugues de Llobregat. Al costat, un altre grup de nens -aquests companys de l'escola Gras i Soler- jugaven com gairebé cada tarda a uns metres dels seus pares. l'Hugo, de 9 anys, va baixar corrents amb els seus companys d'una zona boscosa del parc directe cap als adults. "Han vingut cridant que hi havia un home mort entre els arbres", va explicar el Sergi Muñoz, el pare de l'Hugo, que va afegir: "Al principi no els hi hem fet cas, perquè seguien rient i jugant com sempre, però han tornat a venir un segon cop amb la mateixa història i aleshores jo i un altre pare hem decidit anar a veure-ho i, efectivament, tenien raó", reconeix. A continuació es va avisar als Mossos d’Esquadra. Fins a la zona s'hi van desplaçar diverses patrulles i també ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Redacció / Foto Ara-Rubén Martínez