El presumpte assassí de Janet Jumillas afirma la implicació de més gent

Imprimeix

L’acusat, a través d’una carta adreçada al programa ‘Cuatro al Dia’ també explica que “s’han difós moltes mentides”

Continua el cas de Janet Jumillas. Aitor, que fins al moment és l’únic acusat empresonat per l’assassinat de la viladecanenca, ha sorprès tot el món. En carta adreçada al periodista Alejandro Rodríguez, de ‘Cuatro al Dia’, ha revelat que ell no és l’únic culpable i que hi ha més persones implicades. Aitor ha exposat la seva versió dels fets en uns tres folis escrits a mà per les dues cares.

Actualidad 384473293 118249958 1024x576

L’acusat recorda a la carta que està en presó preventiva i no ha estat jutjat i ha afirmat que és un dels pocs que “coopera amb l’ocorregut amb la senyora Jumillas”, segons afirma en el seu escrit.  En les mateixes línies, Aitor assegura que hi ha més persones implicades però han fugit i “no contesten a les trucades”. A més, ha puntualitzat que no es parla de “la relació i el temps que fa que ens coneixíem Jumillas i jo.”

images janet decles aitor

Mentides

El presumpte assassí continua dient que “s’han difós moltes mentides” i que no es comenta que hi ha diverses línies d’investigació obertes, i per tant, no seria l’únic culpable. Sobre el pratenc Cristian, el seu amic acusat de còmplice i en llibertat amb càrrecs, ha assegurat que “no entén per què el senyalen a ell”. També ha parlat sobre la noia amb la qual se l’havia relacionat i ha assegurat que “no és parella meva, però si amiga de Janet i no sé per què no li pregunten sobre la relació que tenien elles.”

images 1 janet aitor decles

Aitor continua relatant a la carta que “el pitjor de tot és que no s’està ocultant d’on, perquè i qui té la culpa d’aquest esdeveniment que ens ocupa” i ha reafirmat que “hi ha molta gent implicada, de diversos d’ells no se sap on són”. Les últimes paraules de l’acusat han estat de respecte per la família de l’assassinada: “Si us plau, respecteu a la família de la difunta i el difunt. De tot cor, que Déu els beneeixi a tots i que aviat es trobin els culpables”. Finalment, el suposat assassí s’acomiada d’una forma curiosa: “Que Jehovà ens ensenyi el camí.”

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra