Els Mossos identifiquen l'autor de tres robatoris al Baix Llobregat

Imprimeix

L'autor dels fets, amb quinze antecedents policials, va exercir una violència desproporcionada contra les seves víctimes

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de Cornellà de Llobregat i de la Unitat d'Investigació de Sant Feliu de Llobregat van identificar un home de nacionalitat espanyola, de 38 anys i veí de Rubí, com a presumpte autor de tres delictes de robatoris amb violència i intimidació i tres delictes de lesions als municipis de Cornellà de Llobregat, Sant Joan Despí i Molins de Rei.

La investigació es va iniciar a començament del mes de febrer quan els agents van tenir coneixement de tres robatoris amb violència i intimidació, a la via pública, als municipis de Cornellà de Llobregat, Sant Joan Despí i Molins de Rei. Un home havia intentat sostreure, emprant la violència i la intimidació, el vehicle i les seves pertinences a les seves víctimes, mentre aquestes estaven al seu interior. Els tres robatoris s'havien comès el mateix dia i amb molt poques hores de diferència.

mg 5510

A Cornellà

El primer dels fets va succeir, cap a les 14.00 hores, sota un pont de la ronda del Litoral, al municipi de Cornellà de Llobregat. L'autor dels fets va accedir a l'interior d'un vehicle quan la víctima estava al seu interior i amb gran violència va agredir a la conductora i va amenaçar-la amb un objecte punxant, arribant a posar-li al coll. La víctima va aconseguir escapolir-se del seu agressor, i tot i que l'autor no va aconseguir endur-se el vehicle, si que es va emportar objectes personals de la dona.

Sant Joan Despí

Només dues hores més tard, l'autor del robatori, d'una manera molt violenta, va agredir i amenaçar una segona víctima, mentre accedia al seu vehicle, al municipi de Sant Joan Despí i va aconseguir endur-se el turisme amb tots els objectes que hi havia al seu interior. La dona va aconseguir fugir del vehicle i demanar auxili a les persones que es trobaven pel carrer.

Molins de Rei

El tercer robatori es va cometre, cap a les 19.00 hores, al municipi de Molins de Rei. La víctima estava asseguda al seient del conductor, quan l'agressor es va apropar i, amb extremada violència, va fer sortir la víctima del vehicle fins aconseguir endur-se'l. L'autor dels fets havia arribat inclús a propinar diversos cops de puny al cap a la víctima, provocant una fractura que haurà d'esser intervinguda quirúrgicament.

un home que feia autoestop es atracat a manresa pel conductor que el recull

Gràcies a les gestions d'investigació de les dues unitats que van treballar coordinadament i a la descripció facilitada per les víctimes i els testimonis, els agents van aconseguir identificar al presumpte autor dels fets investigats, un home amb 15 antecedents policials.

Es dona la circumstància que la persona investigada havia ingressat a presó com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació, lesions, robatori i furt d'ús de vehicle, en un pàrquing privat, al municipi de Rubí, durant el mes d'abril. El presumpte autor dels fets, detingut per la Unitat d'Investigació de Rubí, havia agredit la víctima, arribant a produir-li una fractura nasal i diverses contusions i hematomes.

Redacció / Foto: Arxiu-Mossos d’Esquadra