Troben un cadàver al Prat de la desapareguda Janet Jumillas

Imprimeix

El cos s'ha trobat al voltant de les cinc de la tarda en un solar del carrer Major de la població baixllobregatina

Els Mossos d'Esquadra han trobat aquest dimarts a la tarda el cadàver d'una dona en un descampat d'un polígon industrial del Prat de Llobregat. Es tracta del cos de Janet Jumillas, la dona de Viladecans desapareguda el 13 de març.

Captura de pantalla 2019 05 21 a las 21.24.47

El cos se l'han trobat uns operaris que treballaven a la zona fent tasques de neteja al voltant de les cinc de la tarda en un solar del carrer Major de la població, i tres hores més tard els serveis funeraris se l'han endut a l'Institut Anatòmic Forense per a fer-li l'autòpsia. Els Mossos han confirmat la troballa.

Captura de pantalla 2019 05 21 a las 21.24.55

Captura de pantalla 2019 05 21 a las 21.44.51

Janet Jumillas, de 39 anys i veïna de Viladecans, havia desaparegut a Cornellà de Llobregat el 13 de març. L'home acusat de matar-la, Aitor G. P., és a la presó des del 9 de maig, i les proves que indiquen que ell l'hauria pogut assassinar són cada vegada més clares. Tot i això, l'home ha defensat en tot moment la seva innocència.

Captura de pantalla 2019 05 21 a las 21.24.53

El 9 de maig un jutjat de Cornellà de Llobregat ordenava presó provisional per un delicte d'homicidi amb ocultació de cadàver per a un dels dos detinguts relacionats amb la desaparició en aquest municipi de la veïna de Viladecans. L'altre investigat va quedar en llibertat provisional amb mesures cautelars per un possible delicte d'encobriment.

La policia científica i la unitat de desapareguts dels Mossos treballen en el lloc on s'ha trobat el cos.

Redacció / Fotos: CCMA-Mossos d'Esquadra