Macrodispositiu policial per prevenir robatoris en domicili

Imprimeix

La Policia Local de Castelldefels vol transmetre a més un missatge de tranquil·litat davant diversos comentaris a les xarxes socials sobre un suposat intent de segrest a Montmar

Mossos d'Esquadra i les Policies Locals de gairebé tota l'àrea metropolitana de Barcelona van desenvolupar els passats 9 i 10 de maig un macrodispositiu orientat a la prevenció de robatoris en domicili. L'operatiu va comptar amb la participació de les unitats de Seguretat Ciutadana d'ambdós cossos, amb el reforç de les unitats d'Investigació i l'helicòpter dels Mossos.

getimatge 2 castelldefels

Des de la policia es valoren com a “òptims” els resultats del dispositiu, que ajuda a millorar la seguretat i també la coordinació entre policies en el treball operatiu i el traspàs d'informació.  D'altra banda, la Policia Local de Castelldefels ha volgut sortir al pas de diversos comentaris publicats aquesta setmana a les xarxes socials que parlaven d'un hipotètic intent de segrest d'una menor al barri de Montmar. Des de la policia es vol transmetre a la ciutadania un missatge de “tranquil·litat”. “Malgrat que aquest fet no ha estat denunciat, hem dut a terme una investigació i no hem obtingut cap indici delictiu”, asseguren fonts policials.  

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels