Resolen sis robatoris a domicilis de Castelldefels, Sant Boi i Viladecans

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra van detenir un home dos dies després de cometre l'últim robatori a l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat quan fugia al seu país d'origen

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de les comissaries de Gavà, Cerdanyola del Vallès i Sant Boi de Llobregat van resoldre sis robatoris amb força en domicilis de l'àrea metropolitana de Barcelona, concretament als municipis de Castelldefels, Montcada i Reixac, Sant Boi de Llobregat i Viladecans.

La investigació es va iniciar el mes de gener quan els investigadors de la comissaria de Gavà van tenir coneixement d'un robatori amb força a interior de domicili al municipi de Castelldefels. Durant el mes de febrer els investigadors van detectar  quatre robatoris més a domicilis, en els municipis de Castelldefels, Sant Boi de Llobregat i Montcada i Reixac, atribuïbles al mateix individu.

mossos medalla

Modus operandi

En tots sis casos el modus operandi era el mateix: un únic autor del robatori, escalava la façana dels domicilis i forçava una finestra de la terrassa o del balcó, amb la intenció de sostreure joies i diners en efectiu.

Gràcies a les gestions d'investigació, els agents van aconseguir identificar el presumpte autor dels sis robatoris a domicilis de l'àrea metropolitana de Barcelona i, finalment, el 28 d'abril, la persona investigada, un home de nacionalitat xilena, de 21 anys i veí de Barcelona, va ser detingut a l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, quan pretenia sortir del país i volar a cap el seu país d'origen.

En el moment de la seva detenció, l'home duia a sobre objectes que els agents encarregats de la investigació van relacionar amb un robatori en un altre domicili comès pocs dies abans a Viladecans, del qual no es tenia encara coneixement. Els investigadors van comissar aquests objectes sostrets al detingut i ja han estat retornats al seu legítim propietari.

Cal destacar que el detingut no tenia antecedents en el nostre país però gràcies a  les gestions internacionals realitzades amb la policia xilena, es va aconseguir identificar el lladre. El detingut disposava d'un ampli historial delictiu al seu país d'origen. L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra